Coole thermosfles

kole-flask2

De thermosfles… Tja, voor mij valt dit gebruiksvoorwerp in de categorie waar ook de vouwfiets deel van uitmaakt. Op sommige momenten kan het best praktisch zijn, maar om er nou zelf mee op pad te gaan. Ik weet het niet, of in ieder geval wist het nog niet. Hoewel je me echt niet met een vouwfiets zult betrappen, sluit ik niet uit dat ik binnenkort op pad ga met een thermosfles. Ik maak deze uitzondering overigens alleen voor de Kole van Nisnas Industries.
kole-flask-

Zij ontwierpen een stijlvolle en zeer compacte variant die alle aluminium of -godbetert- plastic exemplaren ver achter zich laat. Hun versie met eikenhout en roestvrijstaal is met de hand geproduceerd en is ronduit schitterend. Het ranke design past gewoon in je binnenzak. Als je trek hebt in een espresso schroef je de drinkdop eraf en genieten maar (video). Als je overigens aan het einde van de dag toe bent aan wat sterkers, is dat ook geen probleem. De Kole houdt niet alleen je koffie perfect op temperatuur. Ook whisky kun je onder topcondities meenemen met deze coole thermosfles. Misschien is het gewoon slim om twee Kole’s aan te schaffen. Dat kan alvast via Kickstarter.

kole-flask3 kole-flask4

Schermafbeelding 2015-09-01 om 12.06.14

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie