Lecker Bockbier

De laatste keer dat we over de Utrechtse brouwerij De Leckere schreven, was het hartje zomer. De Tourkoorts had Nederland toen in zijn greep. Inmiddels zijn de dagen weer korter en zien we meer regen dan zon. Hoewel het officieel nog zomer is, lijkt de tijd om de gordijnen te sluiten en de haard op te stoken al aangebroken. Hoewel het jammer is om afscheid van de zomer te nemen, heeft de herfst ook een heel groot pluspunt: Bockbier.

 

Rode Toren

 

De brouwmeester van De Leckere is natuurlijk al weer aan de slag gegaan met water, gerstemout, hop en gist. Deze pure ingrediënten heeft hij met zijn vakmanschap tot een heerlijk Bockbier gesmeed. En we kunnen er kort over zijn; het is gelukt. Rode Toren 2015 is een robuust roodbruine bockbier dat garant staat voor een herfstige smaak boordevol karamel en mout. Laat de zomer dus definitief achter je en bezoek vrijdag 25 september de prelaunch van Rode Toren 2015 in de oer-Utrechtse kroeg De Nieuwe Dikke Dries. Met 100% Lecker Bockbier kun je dan alvast een voorproefje op de herfst nemen.

Geen reactie's

Geef een reactie