Infento Bouwdoos

Met hoeveel skelters, driewielers en andere kindervoertuigen heb jij tot nu toe gespeeld? Of rijd je er nog wel eens stiekem op rond? Ik kan ze in ieder geval niet meer op een hand tellen. Als ze niet helemaal afgeragd waren, schoof mijn lievelingsvoertuig op een bepaald moment door naar een broer of neef  Hoe cool was het geweest als je je skelter gewoon weer uit elkaar gehaald had en met de onderdelen weer iets nieuws geknutseld had? Net zoals je dat doet met lego of meccano. Spencer Rotting en Sander Letema omarmden dit idee en creëerden Infento. Een uit de kluiten gewassen bouwdoos waarmee je je eigen voertuig bouwt. Officieel van 0 tot 13, maar in de echte wereld natuurlijk tot in de eeuwigheid: boys will be boys.

8fecb4a0802102208401bbc504ebbf4b_original

De kits van Infento bevatten alles om je eigen trike (klinkt cooler dan driewieler), slee, duwkar of skelter te bouwen. Je begint je lopende leven met een duwbak of loopfiets die je vader of opa nog in elkaar zetten. In de loop van de tijd stap je echter over op de Creator Kit om als echte master te eindigen met de Master Creator Kit. De collectie is compleet met allerlei Add-Ons. Met speciale glijders halen sneeuwliefhebbers hun hart op. Alle onderdelen zijn multi-functioneel een grotendeels verstelbaar. Hierdoor zijn de mogelijkheden schier oneindig, mits je een inbussleutel hebt. De grote hoeveelheid aluminium delen, connectoren, assen, veren, bouten en moeren zijn zeer robuust en vanzelfsprekend zeer kindvriendelijk. Je hebt nog een paar weken om mee te doen via Kickstarter. Dan is de kans heel groot dat komende januari de rest van je spelende leven begint.

big-snow-2

Geen reactie's

Geef een reactie