Smarter Speaker

Bezitters van een Sonos speaker genieten overal in huis of op kantoor van hun eigen favoriete muziek. Tot zover niets nieuws. Om de ultieme luisterervaring nog weer een niveau hoger te tillen, ging het vlaggenschip, de PLAY:5, flink op de schop. Zowel het design als de technologie kregen in de labs van Sonos een complete make-over. Het klinkt gek, maar de nieuwe speaker lijkt net een kameleon. Je hoort ‘m wel, maar je moet wel goed kijken, waar hij precies staat.

 

PLAY5 Exploded View PLAY5 Black

 

Eenvoudiger en stijlvoller zegt overigens niets over de binnenkant. Daar is het aantal speakers uitgebreid tot zes en met de vernieuwde drivers is de beste geluidskwaliteit 100 procent gegarandeerd. Sensoren vervangen de oude drukknopjes, waardoor het gebruik nog intuïtiever is; ongeacht of de speaker rechtop staat of ligt. Dat Sonos ver gaat om stemmen en instrumenten overal in huis optimaal over te laten komen, bewijzen ze met hun logo. Het plaatje voorop hun nieuwe smart speaker is voorzien van talloze minimale lasergaatjes. Ze laten duidelijk niets aan het toeval over.

 

 

PLAY5 Black Living Room PLAY5 White

 

De nieuwe PLAY:5 speaker is later dit jaar beschikbaar.

Geen reactie's

Geef een reactie