Credit tool

Of je nou klusser bent of twee linkerhanden hebt, een beetje kerel heeft gereedschap. Zelfs als je nog een spijker in recht in een plank kunt slaan zonder direct naar de EHBO te hoeven, is een goedgevulde gereedschapskist onontbeerlijk. En bij zo’n klus kun je niet zonder een stoere leren foedraal. Da’s logisch. Waar laat je anders je hamer en rolmaat?

9e46f7ca2ebb18398e3394a805203dcc_original

Ook onderweg is het absoluut noodzakelijk dat je de juiste tools beschikbaar hebt. Voor professionele klussers is dat geen probleem. Als je echter op een kantoor werkt, is dat wel een uitdaging. Waar laat je immers je Zwitsers zakmes of multitool als je een pak draagt? Dat is een reëel probleem omdat je je zonder gereedschap domweg naakt en nutteloos voelt. Je weet immers nooit of je ergens een schroefje moet vastdraaien.

cc2edbb93ad8faf7cc4d4b4c6bcf2b9a_original

Nou mannen, geen nood. De WildCard van Zootility tools is een multitool op creditcard formaat met een dikte (!) van 2 mm. Gemaakt van hard staal en toch lichtgewicht. Zodra je je portemonnee trekt, heb je dus altijd een mes, flesopener en nog vele andere functies paraat. Deze credit tool is met recht de ideale toy for a boy (or girl of course).

df3ac236460ce47994025d8b9cbb4c5f_original

 

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie