LoDo Laptoptas

Probeer als digital nomad al je werkspullen maar eens heel én in stijl op je werkplek te krijgen. Of je nu ZZP’er bent of elke maand een loonstrookje ontvangt, je hebt inmiddels heel mee te sjouwen. Ook op de redactie sleuren we ons een breuk aan smartphone, laptop en/of tablet. Hoe kun je anders overal en nergens productief zijn? Dat is echter nog lang niet alles, want hoe digitaal we ook zijn, we willen wel een good old schrijfblok en pen bij de hand hebben. En op zijn tijd wat eten en drinken. Kortom, het vervoer van een mobile office door weer, wind en openbaar vervoer is dus een flinke uitdaging. Zeker als je er niet uit wilt zien als een pakezel.

 

LoDo_LS_LODB115_02

 

Case Logic helpt ook DailyCappuccino op weg. We gingen een tijdje op pad met hun LoDo laptoptas. En met genoegen. Bij het uitpakken waren we meteen prettig verrast. Het klassieke model heeft door het materiaalgebruik namelijk een heel eigentijdse look. De buitenkant is gemaakt van een mix met stevig linnen en katoen. De basic kleurkeuze (Graphite, Dress Blue & Petrol Gree) past hier heel goed bij. Deze kenmerken maken de tas geschikt voor vrijwel iedere doelgroep: van scholier toe bankier – en DC redacteurs niet te vergeten. Een slimme opening zorgt dat je alles gemakkelijk inlaadt en zorgt voor een stevige sluiting. Verder zijn de praktische opbergvakken aan de buitenkant goed bereikbaar door een magneetsluiting. De handvatten zijn stevig en uitgevoerd in fraai leer. Als je het sjouwen zat bent, schakel je gewoon over op de praktische schouderband. Het robuuste uiterlijk vertaalt zich verder naar functionele beschermvakken voor tablet en laptop. Bij de metropoortjes of op een druk perron is ons gebleken dat je met de LoDo tas rustig een scrum kunt inzetten in de strijd om een zitplek.

 

_LODB115_Graphite_01

 

 

LODB115_FS_02

Geen reactie's

Geef een reactie