Kawa Coffee

Oei, de klok is teruggezet. Het mollenleven is weer begonnen. In alle vroegte vertrek je in het donker en als je ’s avonds weer terugkeert, is de duisternis reeds gevallen. Alleen voor de mensen die hun werkdag starten op Utrecht Centraal gloort er licht aan het eind van de tunnel. Zij kunnen namelijk voor ze hun trein halen nog snel een goeie kop koffie bij Kawa Coffee halen. Hun Barista-bakfietsen staan strategisch opgesteld aan de kant van Vredenburg (bij de ‘Mediamarkt’ tunnelingang) en aan het Jaarbeursplein.

 

 

11140341_512881718869274_2565829715490747581_n

 

Een koffie – espresso, cappuccino of latte – van Kawa Coffee is de beste manier om je werkdag te starten. Dit geldt overigens ook voor theeleuten. Vanuit de bakfiets tovert de Kawa Barrista de heerlijkste koffie tevoorschijn. En omdat zijn machine niet op elektriciteit maar op gas werkt, maakt het niet uit waar hij staat. Kawa komt graag naar je toe.

 

img_1107

 

Extra voordeel is dat de koffie die Kawa gebruikt direct trade is. Je drinkt dus gegarandeerd koffie zonder speculanten bijsmaak. De koffiebonen waar jij van geniet zijn dus eerlijk betaald. Al met al kunnen we de donkere ochtend niet veel mooier maken. Als je trouwens zeker wilt weten of Kawa Coffee present is, adviseren we je de Facebookpagina te volgen. Anders toch maar ziek melden?

Geen reactie's

Geef een reactie