Raumfeld 020

Een tijdelijke residentie in de pop-up store ‘Pop into Berlin’ in Amsterdam, smaakt voor Raumfeld naar meer. Vanaf 17 december zijn hun streaming speakers ook verkrijgbaar bij de eerste merkshop buiten Die Heimat. Aan de Van Baerlestraat nummer 16 verrijst momenteel een heuse draadloze HiFi-experience. Vanaf de 17ekunnen audiofielen in 020 hun hart ophalen. Iedereen kan de power en finesse van deze strak vormgegeven draadloze speakers zelf gaan ervaren via demo’s en live-optredens. En dus ook meteen inpakken & wegwezen. Ongeacht of het om starterskit of een multiroom-set gaat. Ook de apparatuur van grote zus Teufel krijgt trouwens een prominente plek in de winkel.

 

Schermafbeelding 2015-11-23 om 14.12.22

 

Lange tijd kon je de Raumfeld draadloze speakers alleen via het wereldwijde webkopen. Dat ging natuurlijk prima. Met herkenbare usecases en andere slimme trucs kun je online je persoonlijke set selecteren en bestellen. Maar zeker als het gaat om de perfecte muziekervaring willen mensen toch graag 1-op-1 advies. Op die manier weet je in ieder geval dat in jouw kamer of appartement de beste geluidskwaliteit huist. Via alle streamingdiensten, online radio of uit je eigen muziekbied. Je kunt zelf je old school CD-speler of pick-up op de speakers aansluiten.

 

Schermafbeelding 2015-11-23 om 14.13.03

 

Het is logisch dat de eerste flagshipstore in Berlijn open ging. Maar Amsterdam is dus een goede tweede. Het feit dat Nederland in Europa een early adopter is voor streaming music speelt een belangrijke rol in die keuze. Daardoor zijn we officieel een audiogroeimarkt. Over de timing kun je wel bedenkingen hebben. Sinterklaas shoppen bij Raumfeld gaat helaas niet meer lukken, maar een toffe speaker onder de kerstboom, haal je binnenkort gewoon zelf op!

 

Schermafbeelding 2015-11-23 om 14.13.43

Geen reactie's

Geef een reactie