Koffiezool

Dat we bij DailyCappuccino verzot zijn op alles wat met koffie te maken heeft, is geen geheim. Een goeie bak koffie gaat er op de redactie altijd in. Als er dan ook crossovers naar andere liefhebberijen zijn (design en mode) worden we nog gelukkiger. Schoenen bleven daarbij lange tijd buiten beeld. Behalve dan die van koffiekleurig leer natuurlijk. Toch werden we ook op dat gebied laatst flink verrast. Wat dacht je van schoenzolen waarin gebruikte jute koffiezakken zijn gebruikt? Ok, het is misschien wat ver gezocht. Als de schoenen zelf ziet, snap je wel waarom wij er toch aandacht aan besteden.

 

Notre-Shop-Viberg-Boots-01-960x640

 

Schoenmaker Viberg Boots uit Canada is een familiebedrijf dat trots is op haar wortels. Als ambachtslui gebruiken ze alleen de beste materialen. Dat ze ook van een goeie kop koffie houden, moet de aanleiding zijn geweest om samen met de Amerikaanse modezaak Notre Shop een special edition boot te maken. Natuurlijk gebruiken ze koffie- en mokkakleurig leer. Maar de twist zit ‘m in de zool die van gerecyclede jute koffiezakken is gemaakt. Die stevige basis past perfect bij deze robuuste stappers. Je kunt er dus lekker mee over een koffieplantage dabberen. Of gewoon stevig doorstappen op weg naar je favoriete koffiestek.

 

Notre-Shop-Viberg-Boots-05-960x640

 

Notre-Shop-Viberg-Boots-02-960x640

 

Geen reactie's

Geef een reactie