E-cruiser

De bewering dat e-bikes vooral bij een wat oudere doelgroep horen, hebben we hier al vaker gelogenstraft. De schitterende e-cruiser van Ono Bikes zet die constatering wederom kracht bij. Deze fietsenmakers zijn namelijk helemaal los gegaan. Ze hadden al een fraaie Cruiser ontworpen. Maar hun roestvrije ‘archont electro’ gaat weer een flinke stap verder. Het strakke frame is ronduit schitterend. Ook de wielen zijn kunststukjes op zich. Voor een 29 inch velg met maar liefst 108 spaken. Achter ‘slechts’ 72 spaken in het wiel dat ook de elektromotor herbergt. Alle andere technologie is verwerkt in de ‘tank’. Het gewicht van 55 kg schoon aan de haak hoef je gelukkig niet zelf voort te stuwen. Hoewel het geen lichtgewicht ros is, haalt de sterke 7 Kw motor toch een topsnelheid van maar liefst 80 km/u. Volgens de catalogus houd je dat bijna 100 km vol. En om het helemaal af te maken zit je met je billen op een klassiek lederen Brooks zadel. Vanuit de redactie klinkt een heel hard: ‘HEBBON’.

 

ono-bikes-archont-electro-desginboom-01-818x545

 

 

 

ono-bikes-archont-electro-desginboom-05-818x545

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie