Gelikte sleeve

Digital nomads komen geregeld aan hun trekken bij DailyCappuccino. Vorig jaar nog gingen we nog op pad met een laptoptas en rugzak. Mooie tassen, maar toch wel erg casual als je ze vergelijkt met The Sleeve van Travelteq. Hoewel de naam anders doet vermoeden, komt dit prachtige exemplaar uit Italië. En daar kunnen ze stijlvol design als geen ander combineren met een praktische insteek. Met deze sleeve neem je je laptop of tablet veilig en vooral in stijl mee. Dit schitterende exemplaar is handgemaakt in de ambachtelijke werkplaats in Toscane. Alleen al vanwege deze afkomst matcht dit lederen kleinood perfect bij een strak gesneden Italiaans pak. Maar wat ons betreft maakt het echt niet uit wat je aanhebt als je met The Sleeve rond loopt: je ziet er hoe dan ook gelikt uit!

 

 

Travelteq-Leather-Sleeve-02-960x640

 

Travelteq-Leather-Sleeve-03-960x640

Geen reactie's

Geef een reactie