Auto meubilair

Petrol heads willen niet alleen zo vaak mogelijk achter het stuur. Ook buiten hun gouden koets omringen ze zich het liefst met auto parafernalia. Voor sommigen is een sleutelhanger of cap van hun favoriete merk voldoende. Dat geldt echter niet voor alle mensen met benzine in de aderen. Niet iedereen wordt gelukkig van een asbak met Opel-logo, zitten in een autofauteuil of – godbetert – een metallic grill aan de muur. De groep designgevoelige autoliefhebbers wordt nu op hun wenken bediend door meubelstudio Unibro Design.

 

unibro-design-car-parts-furniture-designboom-01-818x545

 

De designers van dit Oostenrijkse bureau moeten wel fervente autoliefhebbers zijn. Als zij eenmaal met een vintage auto-onderdeel aan de slag gaan, weet je zeker dat het resultaat in het oog springt. Hoewel auto’s en design vaak een Italiaanse aangelegenheid zijn, kunnen deze lui er ook wat van. Zij toveren een motorkap van een Opel Kadett of BMW ‘Alpine’ zo om tot een unieke designtafel. Een grill van een Ford Mustang is in hun ogen de basis voor een coole lamp. Zelfs gereedschap uit de garage is niet veilig voor de Unibro’s. Daarom vind je een eenvoudig houder voor een boormachine terug in je woonkamer als stoere lamp. Petrol heads kunnen zich nu dus altijd omringen met stijlvolle auto-accessoires – hopelijk zonder dat hun partners gaan zeuren.

 

shapeimage_3

 

 

unibro-design-car-parts-furniture-designboom-07-818x545

Geen reactie's

Geef een reactie