Tesla 4 Kids

Elektrisch vervoer is hot. En terecht. Als we met z’n allen de wereld willen redden en ook nog een beetje mobiel willen blijven: exit benzinemotoren. Lange tijd waren mensen die dit beseften, veroordeeld tot minder coole hybride auto’s. Tesla doorbrak deze ban met zijn model S. Een gelikte wagen die helemaal elektrisch aangedreven is. Heel wat vaders en moeders hebben inmiddels de overstap naar Tesla gemaakt. En wie volgen dan vanzelf? Juist, de kinderen.

 

Lights Most-Leg-Room

 

Hun vervoer is van oudsher klimaatneutraal. Een skelter of trapauto rijdt immers puur op spierkracht. SAAAAAI! Is het eerste wat dan opkomt bij de nieuwe generatie. Radio Flyer, dat al bijna honderd jaar driewielers en andere vervoersmiddelen voor kinderen maakt, sprong in het gat. Zij ontwikkelden de ‘Tesla Model S for kids’ (video). Een volledig elektrisch aangedreven mini-Tesla waarin ook kinderen zich van hun groenste kant kunnen laten zien. Dit kekke karretje is leverbaar in het herkenbare design en met de oorspronkelijke Tesla kleuren Deep Blue Metallic, Midnight Silver Metallic of Red Multi-Coat. Natuurlijk plugt je spruit zijn eigen mp3-speler in om de speakers te laten trillen. Je hoeft als ouder overigens niet bang te zijn dat je koter uit de bocht vliegt. De topsnelheid is begrensd op 6 mph. In tegenstelling tot de echte model S zijn deze batterijen wel te verwisselen. Laden duurt gemiddeld zo’n drie uur. En zeg nou zelf: wat is nou nog mooier dan samen met je zoon of dochter aan de laadpaal staan? Daar heb je toch wel $500 voor over…

 

Forward-And-Reverse

Geen reactie's

Geef een reactie