Clipon fles

Clipon fles

De moderne mens lijkt niet zonder water te kunnen. Overal zie je mensen met flesjes water (hopelijk een hervulbare fles zoals de Dopper of KRNWTR) lopen. In de trein, op kantoor of thuis is er altijd water binnen handbereik. Toch zijn er ook momenten dat je letterlijk je handen niet vrij hebt, bijvoorbeeld op de fiets. Sportieve fietsen zijn vrijwel standaard uitgerust met een bidonhouder. Dus da’s geen probleem. Maar wat nou als je op je hippe stadsfiets rondrijdt? Daar wil je geen ontsierende fleshouder op monteren. Clipon, een initiatief van Studie Kollen, biedt de oplossing. Deze waterfles klem je eenvoudig op je frame. Onderweg ben je dan altijd verzekerd van voldoende vocht. En eenmaal aangekomen, haal je de fles gewoon van je fiets af en neem je ‘m mee.

 

57a68ab74da305a4dadf949978de551d_original

 

De Clipon fles is ontzettend praktisch. Door het slimme Dutch Design heb je altijd een fles bij je, zonder er last van te hebben. Met de ingenieuze knijper zet je ‘m in een handomdraai vast aan je fietsframe (video). Er zijn echter veel meer toepassingen te bedenken. Je zet ‘m ook razendsnel vast aan je golfkar, kinderwagen of zeilboot. Wil je ook zo’n slimme fles? Ga gewoon even naar Kickstarter en je zult voorlopig geen dorst meer hebben.

 

 

e5c330b41df0b95ea954ce6477bfde31_original

 

 

1a1e57c5d8af443480e225553ade24b2_original

Geen reactie's

Geef een reactie