Vespa stoel

Autoliefhebbers met gevoel voor stijl kwamen hier laatst aan bod met meubels die gemaakt zijn van auto-onderdelen. Ook liefhebbers van klassieke Vespa scooters kunnen nu hun design hart op halen. Persoonlijk heb ik een haat-liefde verhouding met scooters . Dat komt vooral door de knetterende, schreeuwerige varianten die momenteel de fietspaden, wegen en – godbetert – trottoirs van onze steden tiranniseren. Maar daar wil ik het even niet over hebben. De good old Vespa is immers een compleet ander verhaal. Als die naam valt, rijd je in gedachten tijdens een zonnige dag door de straten van Rome. Natuurlijk met een Italiaanse schone achterop die je liefdevol en stevig om je middel vasthoudt…

 

 

Beige_Image_4-700x1024

 

Okay, genoeg gedroomd. Of toch niet? In de Scooter Chair van bel & bel kun je je nu ook in een minder inspirerende omgeving – lees op kantoor – op een heuse Vespa wanen. Deze creatieve designers hebben een paar klassieke scooters gedemonteerd en tot een kantoorstoel versleuteld. Het effect is echt super cool. Van voren lijkt het een doodgewone oersaaie zwarte kantoorstoel. Eenmaal omgedraaid val je letterlijk van je stoel. Je kijkt dan regelrecht tegen het front van een klassieke scooter aan. Hoewel het ontwerp van van de Vespa al weer heel wat jaren oud is, is de stoel  uitgerust met alle moderne snufjes die je van een goeie stoel verwacht. Je moet echter niet verbaasd zijn als je af toe een luid ‘VROOOEEEEEMMMMM’ op kantoor hoort.

 

 

3.1-Standar-version--958x1024

Geen reactie's

Geef een reactie