Onsteelbare VanMoof

Je fiets niet meer kunnen vinden en beseffen dat hij gejat is. Het komt jammer genoeg zo vaak voor dat het, zeker in de stad, eigenlijk vrij normaal is. Fietsdiefstal is al onhebbelijk als je een onooglijk of brak stadkarretje hebt. Maar wat nou als je je stalen ros zorgvuldig hebt geselecteerd en een gaaf designmodel hebt gekozen? Ik noem bijvoorbeeld een VanMoof. Deze Nederlandse fietsproducent voorkomt dit verdriet bij zijn klanten met de nieuwe onsteelbare VanMoof SmartBike.

 

vanmoof-smartbike-bicycle-designboom-04-818x546

 

Deze slimme fiets (video) ontmoedigt het dievengilde met een combinatie van innovatieve eigenschappen. Zo is dit ros uitgerust met de nieuwste tracking-technologie op basis van GSM en Bluetooth. Je fiets is dus altijd weer te traceren. Bovendien moet een dief eerst het elektronisch slot trotseren. De eigenaar plaatst zijn of haar hand op de fiets of gebruikt de VanMoof app om op pad te kunnen. Door de de Bluetooth connectie herkent de SmartBike zijn eigenaar meteen. Om diefstal verder te ontmoedigen is het slot ook weggewerkt in het frame.

 

vanmoof-smartbike-bicycle-designboom-06-818x546

 

Zelfs als een dief toch slim genoeg is om het slot te trotseren, kan hij er niet lang van genieten. De speciale bike hunters van VanMoof gaan dan op jacht om de fiets binnen twee weken terug te vinden. Als dat onverhoopt niet lukt, sta je als eigenaar gelukkig niet met lege handen. De unieke ‘peace-of-mind’ garantie waarborgt een nieuwe fiets als het gestolen exemplaar niet binnen twee weken wordt opgespoord. Het mooie is dat het geen toekomstmuziek is. Je kunt ‘m meteen bestellen. De pre-order is geopend!

 

vanmoof-smartbike-bicycle-designboom-09-818x572

Geen reactie's

Geef een reactie