Nieuws Bril

Een brilmontuur is echt niet altijd van acetaat of metaal. Op de redactie zagen we de laatste jaren al exemplaren van houtsteenjeans of vinyl voorbij komen. Toch werden we laatst weer aangenaam verrast. Het is namelijk ook mogelijk om een montuur van je favoriete krant te maken. Tenminste, als je in Amsterdam woont en Het Parool leest.

 

Kranten zonnebril - 1

 

Je kunt je goed voorstellen dat de ontwerper bij het lezen van de krant – met een cappuccino natuurlijk – een brainwave kreeg. Waarom maken we geen zonnebril van krantenpapier? En zo geschiede: The Newspaper van het Amsterdamse Beaver Bril zag het licht. De buitenkant van de bril is gemaakt van krantenpapier op gelamineerd hout. Een speciale coating beschermt de bril tegen slijtage. En omdat geen krant hetzelfde is, geldt dat automatisch ook voor de brillen. Zo heb je letterlijk wat nieuws op je hoofd deze zomer!

 

Kranten zonnebril - 2

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie