Paraplu BBQ

Mooier gaat het weer niet worden. In ieder geval niet om heerlijk tot ’s avonds laat de bbq te stoken. En vooral te genieten: van de zon, lekker eten, een goed glas en goed gezelschap natuurlijk. Dat laatste is niet overal voorhanden. In sommige gevallen moet je daarvoor op pad. Maar hoe zit het dan met de bbq. Niet iedereen is behept met een GreenEgg of Weber. Die dingen meesjouwen is echter ook geen optie.

 

formaxiom-grillo-designboom-02-818x821

 

Geen nood. Grillo, de draagbare bbq van Formaxiom biedt de oplossing. Deze lichtgewicht RVS barbeque is zo ontworpen dat je ‘m na gebruik als een paraplu inklapt. Eenmaal in zijn foedraal hang je de Grillo op je rug, zodat je je handen vrij hebt om de koelbox te dragen. Eenmaal uitgeklapt doe je de brandstof (niet vloeibaar) in het net onder het bloemenrooster en dan kan de fik er in. Omdat de kolen of briketten in een metalen houder hangen, hoef je je over de luchttoevoer geen zorgen te maken. Let jij nou maar op het vlees.

 

 

formaxiom-grillo-designboom-01-818x1229

 

Als je klaar bent, klap je de boel weer in en neem je ‘m snel weer mee naar je volgende bbq-uitje. Wel even laten afkoelen natuurlijk…

Geen reactie's

Geef een reactie