Tweet dunschiller

Bij het woord ‘tweet’ gaan mijn eerste gedachten uit naar een kort bericht van 140 karakters op Twitter. De Israëlisch designer Dor Carmon dacht meer richting de keuken. Hij baseerde het ontwerp van zijn dunschiller voor Ototo op de contouren van een vogel en kwam zo op de naam Tweet. Het schillen van aardappelen of fruit is eerlijk gezegd niet mijn lievelingsbezigheid. De schiller van Carmon maakt die handeling echter meteen veel boeiender. Zijn dunschiller ziet er ronduit grappig uit en misstaat niet in de keuken. Toch gaat het niet alleen om de looks. Ingeklapt is het mes goed beschermd en eenmaal open, ligt Tweet gemakkelijk in de hand. Extra voordeel van het inklapmechanisme is dat je ‘m ook makkelijk meeneemt. Zo kun je dus ook onderweg of tijdens een picknick snel je appel schillen. Vergeet vooral niet te tweeten over deze toffe keukengadget!

 

img_7_1469096245_8a3037e9e420adc1e284755061d28ab8

dorcarmon02-designboom

Geen reactie's

Geef een reactie