Koffie met een missie

Toen Joffrey Vermeule met zijn gezin een tijdje naar Costa Rica vertrok voor vrijwilligerswerk, had hij niet kunnen bedenken dat dit een opstap naar koffiebaas was. In het dorpje Tuis ontmoette hij echter de oprichters van Café Misión. Gedreven mensen die de levenstandaard van de inheemse bevolking van Costa Rica willen verbeteren. Niet door ze eindeloos te steunen, maar juist door ondernemerschap en initiatief te stimuleren. Inmiddels heeft Café Misión eigen koffievelden waar de lokale werknemers een normaal inkomen kunnen verdienen. Bovendien wordt een deel van de opbrengst gereserveerd voor sociale projecten in de buurt. Met recht koffie met een missie dus.

 

13245322_1013560295393932_2822167213461233510_n-2

12321487_810766025720419_1759746692301407984_n

 

Maar goed, wat heeft dat met Joffrey te maken? Heel veel inmiddels. Zijn bedrijf zwartekoffie.nl haalt de bonen uit Costa Rica naar Nederland en zorgt dat wij er ook van kunnen genieten. En dus bijdragen aan de missie. Zwartekoffie.nl importeert de 100% Arabicabonen van Café Misión en verwerkt ze tot kwaliteitskoffie. Het branden gebeurt in samenwerking met de experts van Bosbrandkoffie. Momenteel is er een stevige dark roast waarvan de smaak lekker lang blijft hangen. De light roast is wat lichter en heeft veel fruitige tonen. Wat jouw voorkeur heeft moet je zelf ontdekken. Je kunt de koffie bestellen via de website. En als je een abonnement neemt, zorgt zwartekoffie dat je altijd kunt genieten van een goeie bak koffie, waarmee ook nog eens de missie van Café Misión ondersteunt. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven!

 

logo Cafe Mision

 

Wil je de unieke smaak van Café Misión by zwartekoffie.nl ervaren? Kijk dan snel op de Daily Cappuccino Instagram-pagina voor de speciale actie.

Geen reactie's

Geef een reactie