Wine Taste Club

Ben je wel wijnliefhebber maar durf je jezelf geen kenner te noemen? Schuif jij de wijnkaart door naar je tafelgenoot als het op kiezen aankomt? Dan zijn nu je zorgen voorbij. Want je kunt nu naar hartelust oefenen. En dat doe je gewoon thuis. Welkom bij Taste Club. Deze club, handpicked by Grapedistrict, stelt elke maand een nieuwe box met zes verrassende wijnen voor je samen. Deze exclusieve wijnen matchen 100 procent met jouw smaakprofiel. Hoe?

 

screen-shot-2016-08-11-at-13-58-02

 

Het principe van deze nieuwe club is simpel en praktisch. Je gaan naar de site en doet de online smaaktest. Aan de hand van 16 keuzes (bijvoorbeeld: hou je wel van of niet van oesters, cranberry of citroen) selecteert Taste Club een aantal exquise wijnen voor je. En het mooie is dat je deur niet uit hoeft. Sterker nog, als je de kaartjes met achtergrondinformatie bij je wijnselectie leest, hoef je alleen je ogen te sluiten. Je waant je dan meteen aan tafel bij een wijnfamilie in Frankrijk, Spanje of Italië. En dan moet het beste deel nog beginnen: proeven. Het advies is om deze wijn niet uit te spugen. Als de flessen leeg zijn, geef je via jouw persoonlijke pagina feedback over wat je gedronken hebt. Zo leert Taste Club jouw smaak perfect kennen. En weet je zeker dat de box volgende maand nog beter bij jou past. Wat een toffe club!

Geen reactie's

Geef een reactie