Espresso on the go

Er zijn mensen die in de stress schieten als ze geen toegang hebben tot een goeie espresso. Zij mijden de koffieautomaat op het werk als de pest. Ook buiten werktijd kan een acuut cafeinetekort voor een verhoogde hartslag zorgen. Als deze groep zich buiten de stadsgrenzen begeeft, reizen ze van tankstation naar tankstation op zoek naar het zwarte goud. Niet echt relaxt dus en vooral ook onnodig. Zeker nu de koffiefanaten van Simposh de Simpresso hebben bedacht. Een handzame espressomachine die, overal waar je toegang tot heet water hebt, een perfecte bak koffie tevoorschijn tovert.

 

Schermafbeelding 2017-01-26 om 16.10.47

 

De Simpresso portable espressomaker is het resultaat van een uitvoerig denk- en testproces. En dat merk je aan alles. Simpresso staat voor ‘Simple to make espresso’ en dat klopt helemaal. Het formaat is compact en praktisch waardoor je dit item eenvoudig meeneemt op reis of naar de camping. Ondanks de beperkt omvang en het eenvoudige ontwerp hoef je geen enkele concessie aan de kwaliteit van je koffie te doen. Integendeel. Je creëert de benodigde druk (15 tot 19 bar) met je eigen spierkracht (video). Een slimme hendel zorgt dat het water met de juiste druk door de koffiehouder gevoerd wordt. Afhankelijk van je behoefte, brouw je snel en makkelijk een ristretto, espresso of lungo. Het reservoir waar de koffie eindigt, is meteen je kopje. En als bonus hebben de ontwikkelaars ook nog een mini-melkschuimer bedacht, zodat je ook altijd en overal een heerlijke cappuccino kunt maken. Je snapt dat is voor ons een groot pluspunt! Kijk snel op Kickstarter en zorg dat je ‘m in handen krijgt.

 

 

Schermafbeelding 2017-01-26 om 16.11.07

Geen reactie's

Geef een reactie