design hometrainer

Noem me inflexibel, maar ik heb niet zoveel met loopbanden of hometrainers. Het voelt tegennatuurlijk om wel te bewegen, maar toch niet vooruit te komen. Je vindt me dus niet snel in een sportschool of  spinning sessie. Toch ben ik nu wel bereid om een concessie te doen en een niet-bewegende fiets te bestijgen. Deze uitzondering maak ik uitsluitend voor het prachtige exemplaar van het Italiaanse designbureau Adriano Design. Hun Freeride of Fuoripista heeft eigenlijk niets meer met sport te maken. Het is gewoon een interieuritems waar je toevallig ook op kunt sporten.

 

 

Goed beschouwd heeft deze hometrainer eerder het uiterlijk van een drieste stier dan van een stalen ros. De positionering van het stuur en zaden combiniatie met robuuste poten zorgen hiervoor. Slim gebruik van materialen zoals plexiglas, leer en hout geven de Freeride een uniek uiterlijk. Bovendien hoef je je niet te vervelen tijdens je workout. Je zet je iPad in de standaard en kunt je fictieve afstand en alle andere relevantie parameter op de voet volgen. Of je kijkt natuurlijk gewoon tv. De live uitzending van de Giro d’Italia is wat mij betreft een aanrader.

 

Geen reactie's

Geef een reactie