‘Hobbelpaard’ met meer dan één pk

‘Hobbelpaard’ met meer dan één pk

Als peuter heb ik heel wat afstanden afgelegd op mijn hobbelpaard. Ik waande me een stoere cowboy die op zijn trouwe ros de spannendste avonturen beleefde. Geen prairie bleef onbereden. In een tijd dat alles sneller moet, is dat natuurlijk lang niet avontuurlijk genoeg meer . En dat vond industrieel ontwerper Felix Monza(what’s in a name?) ook. Met zijn Moto Rockerkan ook een dreumes of peuter een flinke peut gas geven.

 

 

Wat is er namelijk nog gaver dan als mini-mens op een hobbelmotor zitten en doen alsof je door de straten racet of crosst? De Moto Rocker is er namelijk in twee varianten: als caféracer en als crossmotor. De zwaarte van de motor is volledig afhankelijk van het bromgeluid dat de berijder zelf produceert. Het design van dit gemotoriseerde hobbelpaard is  geïnspireerd op een echte motor. Hij is dus uitgerust met een 125 cmm (bioplastic) motor, een leren zadel, een strakke tank en een flinke koplamp. Het enige wat ontbreekt zijn de wielen, de stabiliteit komt van een paar stalen buizen. De Moto Rocker is in verschillende kleuren beschikbaar. Maar Felix Monza maakt hem ook nog op kleur voor je als je wilt. Het lijkt me duidelijk wat petrolhead-vaders bovenaan de verlanglijst van hun zoon of dochter zetten.

 

Beeld: Felix Monza

Geen reactie's

Geef een reactie