Acht favoriete verhalen van 2019

Acht favoriete verhalen van 2019

Het eind van een jaar is traditioneel het moment om terug te kijken. In december word je dan ook om de oren geslagen met ‘best of’ lijstjes. Zelf ben ik meer van vooruit kijken. Toch ben ik trots dat een van de acht favoriete artikelen van 2019 op Dekleurvangeld van Triodos Bank van mijn hand is. Ik heb al vaak aangegeven dat ik heel blij ben dat ik voor dit bedrijf mag schrijven. Dit zijn verhalen die echt ergens over gaan.

Tips & Tricks
Het stuk dat de top acht van 2019 haalde, gaat niet toevallig over een stel dat hun oude huis (meer dan 100 jaar) energiezuinig heeft gemaakt. Ik heb hun ervaringen niet alleen voor de lezers van Dekleurvangeld opgetekend. Ook mijn jarendertighuis in Bussum onderging afgelopen jaar een metamorfose. Daarbij hebben we geprobeerd om waar mogelijk duurzame keuzes te maken. Ons huis is nu in ieder geval goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. We zijn nog niet klaar, maar super dat we de tips & tricks van de geïnterviewden in de praktijk konden brengen.

fotocredit: Pieter van den Boogert

Geen reactie's

Geef een reactie