Klantcases slim recyclen

Klantcases slim recyclen

Klantcases schrijf ik in alle soorten en maten. Van quotes en korte testimonials tot uitgebreide interviews. Ongeacht de lengte of diepgang laten bedrijven graag tevreden klanten aan het woord. Hoewel de uitwerking varieert, is er vaak wel een duidelijk stramien. Dit drieluik is meestal opgebouwd uit een uitdaging, oplossing en resultaten. In de ICT-sector is een casestudy een veel gebruikt instrument om potentiele klanten over de streep te trekken.

Slimme zet

Ook andere sectoren benutten de kracht van een goed klantverhaal. In de wereld van executive search & interim management is Van de Groep & Olsthoorn een mooie case. Zij laten regelmatig opdrachtgevers en geplaatste kandidaten aan het woord over hun ervaringen. Naast publicatie op de site en bijvoorbeeld LinkedIn, bundelt Van de Groep bestaande referentieverhalen regelmatig in specials. Dat is een slimme manier om bestaande verhalen te hergebruiken. In het verleden werkte ik mee aan een speciale uitgave over de internationale recruitment-activiteiten. Kortgeleden maakten we ook een publicatie die de interim management activiteiten van het bureau in de spotlight te zetten. Heb jij ook content die je op basis van een thema kunt recyclen? Slimme zet!

 

 

Beeld: Van de Groep & Olsthoorn

Geen reactie's

Geef een reactie