Extra exposure op Marketingfacts

Extra exposure op Marketingfacts

Ik probeer regelmatig een blog te schrijven. En als die dan niet naast op mijn eigen site klantcase.nl ook  op Marketingfacts landt is dat natuurlijk mooi. Toch was dit misschien wel een lucky shot. Want helaas geldt hier wel een beetje: ‘het lekt bij de loodgieter’. Klanten adviseer ik altijd om in ieder geval een frequentie te kiezen. En of dat 1x per week of 1x per maand is, maakt niet eens zoveel uit. Zolang je dat maar consequent doet én natuurlijk iets zinnigs te vertellen hebt. Dat laatste lukt gelukkig wel. Het eerste is op z’n minst een uitdaging.

 

Recent schreef ik weer eens een blog voor klantcase.nl. Ik zie om me heen veel bedrijven en ondernemers die worstelen met de zoektocht naar een partner die ze helpt om een klantcases of casestudy te maken. Tijd voor wat praktische tips dus. Heel cool dat Luuk Ros van Marketingfacts dit verhaal oppikte. Over publiceren op dit professionele platform hoefde ik niet lang na te denken. Super om met mijn eigen ervaringen ook een breder publiek van marketeers aan te spreken. Lees mijn blog vooral terug en doe er je voordeel mee. Doel is er elke maand een te schrijven…

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.