Doelgericht naar de cloud?

‘De voordelen van de cloud worden breed uitgemeten. Flexibiliteit, schaalbaarheid en betalen voor gebruik zijn veelgehoorde pluspunten. Toch zijn veel organisaties terughoudend. Hun belangrijkste bezwaar is het verlies van controle. Waar staat mijn data dan? En kan ik nog wel terug? Deze vrees is echter ongegrond. Zeker bij een keuze voor VMware vCloud Air. Deze private cloud is namelijk een logische uitbreiding van uw eigen datacenter. Hierdoor is het heel eenvoudig om applicaties en workloads in de cloud onder te brengen. Zonder concessies aan vrijheid en flexibiliteit, en zonder de controle te verliezen.’

 

Dit was de kernboodschap van alle content die ik schreef voor de VMware webcampage van Comparex. In overleg met het projectteam schreef ik de landingspage, productsheets, blogs en nieuwsbriefartikelen.

 

Check de content hier

 

 

Schermafbeelding 2016-02-18 om 15.29.05

Geen reactie's

Geef een reactie