Verslag van een klantendag

Ook dit jaar organiseerde Axians weer een inspirerende klantendag vol visionaire, strategische plenaire sessies en praktische break-outs. Tijdens Innovations to Success 2016 hoorden CIO’s en IT-manager hoe ze kunnen inschatten hoe digitaal fit hun organisatie is. Daarnaast kregen ze een goed beeld van de manier waarop zij zich met de nieuwste IT-ontwikkelingen op de digitale toekomst voorbereiden. Het thema ‘Fit for digital Agility’ werd echter breder dan IT ingestoken. Zo gaf voormalig toprolstoeltennister Esther Vergeer de bezoekers tips om het beste uit jezelf en je organisatie halen. Dat is nodig om echt te innoveren. Ter inspiratie maakte DeKoningschrijft een compact naslagwerk met de hoofdpunten van de keynotes en break-out sessies. Blader er gerust doorheen!

 

schermafbeelding-2017-01-09-om-18-07-08

Geen reactie's

Geef een reactie