Dag van de AFAS Beheerder

Eerder meldde ik al dat ik content schrijf voor de AFAS Succesportal, een informatieplatform speciaal voor de beheerders van AFAS software. Op de  Succesbeheerpagina’s van de klantportal staan tips, blogs, artikelen, klantverhalen en templates speciaal voor de AFAS Beheerder. Om de community van beheerders nog beter te leren kennen, organiseerde AFAS recent een aantal keer de ‘Dag van de AFAS Beheerder’. In het DaVinci theater op het hoofdkantoor in Leusden werd een afwisselend, informatief en inspirerend programma gepresenteerd. Bovendien was dit de uitgelezen gelegenheid voor beheerders om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Als razende reporter maakte ik een verslag van deze dag. Lees hier wat de beheerders voorgeschoteld kregen.

 

Schermafbeelding 2017-01-26 om 16.33.31

Geen reactie's

Geef een reactie