Klantcase: Aanpak Ring Zuid Groningen

Klantcases of case studies zijn krachtige marketingtools. Voor veel bedrijven in de ICT-sector is dat een bekend gegeven. Langzaamaan zien ook andere sectoren in dat het geweldige reclame is als een klant vertelt welke uitdagingen je voor hem of haar hebt opgelost. Relatics, leverancier van een cloudplatform voor informatiebeheer van Grond-, Weg en Waterbouwprojecten (GWW), vroeg mij een aantal klantcases te schrijven. Zo sprak ik de projectleider van de ‘Aanpak Ring Zuid’. De huidige ringweg rond de stad Groningen kan de verkeersstroom niet meer aan. Door de omvang, ligging en betrokkenheid van diverse partijen is de ombouw van deze ringweg een zeer complex project. Door het informatiebeheer in Relatics onder te brengen kan iedereen binnen het project optimaal samenwerken. Zo behouden opdrachtgever en aannemers het overzicht en is er altijd een compleet beeld van de voortgang.

 

Lees hier de hele klantcase.

 

Beeld: Max Bogl/Relatics

Geen reactie's

Geef een reactie