Klantcase: bouwen in de natuur

Een bouwproject in een natuurgebied is een hele uitdaging voor de opdrachtgever en aannemer. Het doel is om de werkzaamheden uit te voeren zonder het gebied en alles wat er groeit of leeft te beschadigen. Zeker in een groot gebied als de Groote Peel is dat onmogelijk zonder duidelijke afspraken te maken en deze transparant vast te leggen. Relatics levert software waarmee alle betrokkenen de enorme hoeveelheid informatie rondom zo’n project logisch en transparant kunnen beheren. Sweco, het voormalige Grontmij, was bij het Project De Groote Peel, namens de Provincie Noord-Brabant verantwoordelijk voor directievoering en toezicht op het project. Om de opdrachtgever een actueel en goed gedocumenteerd beeld van de projectvoortgang te bieden, registreerde Sweco alle waarnemingen van de werkzaamheden in het natuurgebied, via mobiele apparatuur direct in Relatics. Lees hier waarom en hoe ze dat deden.

 

Geen reactie's

Geef een reactie