Accelerate together!

Als verslaggever kom ik op de meest uiteenlopende locaties. Van de topverdieping van het Philipsgebouw in Amsterdam tot het bogencentrum in Baarn. Recent was ik voor het eerst in De Woonbeurs in Nieuwegein. Axians koos deze huiskamer om klanten bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. Het thema van Innovations tot Success 2017 was Accelerate Together. In een gevarieerd programma kwamen de nieuwe technologietrends, ontwikkelingen en klantcases langs. Ik was aanwezig bij alle keynotes en bezocht diverse parallelsessies, onder andere over het gebruik van IoT in de Rotterdamse haven en datascience bij een zorginstelling. Niet alleen Axians klanten zijn weer volledig op de hoogte. Ook ik deed weer waardevolle inspiratie op. Je kunt alles nalezen in het naslagwerk dat ik maakte.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie