Nominatie B2B Marketing Award

Ik vind het heerlijk om zelfstandig ondernemer te zijn. Toch ben ik stiekem vaak onderdeel van een team. En gelukkig maar. Niet alleen omdat je op een bepaald moment in je eigen ideeën gaat geloven. Eerder omdat samenwerken met anderen me scherp houdt en inspireert. Als je dan ook nog samenwerkt met een professioneel en gedreven marketingteam is het helemaal mooi. Bij mijn werk voor AFAS is dat zeker het geval. Nog voor het idee voor de Succesbeheer campagne heel concreet was, ging ik in gesprek me Rik ten Wolde. Hij gaf aan dat AFAS de potentie van bestaande klanten beter wilde benutten. Tevreden klanten zijn immers de beste ambassadeurs. En met dat idee zijn we aan de slag gegaan.

 

 

Als het gaat om de inzet van ERP software gaat, spelen de applicatiebeheerders de hoofdrol. Sterker nog het zijn superhelden. Dan moeten ze dat wel weten en hun plek in de spotlights opeisen. De Succesbeheer campagne helpt ze daarbij. Het contentplatform dat we bouwden, groeide gestaag. De beheerders worden momeneel op heel veel verschillende manieren geïnformeerd en geactiveerd. De meest recente Dag(en) van de AFAS beheerder (5x een bomvolle zaal) was het voorlopige hoogtepunt. Maar ook het Succesbeheer Traineeship is een praktische spin-off.

 

 

De titel AFAS beheerders is inmiddels een geuzennaam. Super om daar met mijn content ervaring aan mee te werken. Dat al dat werk ook een nominatie voor de B2B Marketing Award 2018 van Emerce heeft opgeleverd, voelt als een bonus. Mooi dat ik als zelfstandige onderdeel van dit team ben.

Geen reactie's

Geef een reactie