Ontdek Haarlemmer Stroom

Als eenpitter moet je zelf op zoek naar inspiratie. Alleen op je zolderkamer tussen het wasgoed is dan misschien niet de juiste plek. Na wat omzwervingen – een eigen kantoor, een co-workingspace en een plek in een businesslounge – heb ik mijn stek gevonden. In De Kauwgomballenfabriek huur ik een werkplek bij DutchDuo. Bij dit reclamebureau voel ik me goed op mijn plek. Natuurlijk omdat het gewoon goeie kerels zijn. Maar zeker ook omdat we in dezelfde tak van sport actief zijn. Dat betekent dat ze snappen waar ik mee bezig ben en gericht input en feedback kunnen geven als ik ergens niet uitkom of over twijfel.

 

 

Extra voordeel is dat we samen projecten doen. Daarbij zorgen zij voor het design en de techniek en ik – logischerwijs – voor de content. Als we dan ook nog een site kunnen creëren voor onze huurbaas wordt het nog mooier. Zeker omdat hier Lingotto betreft. Een club die leven terugbrengt in oude gebouwen of andere bijzondere plekken. Bijvoorbeeld dus de oude Maple Leaf-fabriek in Amsterdam. Ook in Haarlem hebben ze nu een mooi project : Haarlemmer Stroom. Het terrein van de oude gasfabriek wordt de komende jaren getransformeerd naar een hotspot waar mensen kunnen werken en ontspannen. Als je meer wilt weten over de historie en toekomst van deze gave industriele plek, moet je zeker op ontdekhaarlemmerstroom kijken. Da’s namelijk echt een topsite!

 

 

Beeld: Haarlemmer Stroom

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.