ICT & Innovation: It’s yours!

De moderator van het Axians klantevent Innovations to Success sloot de dag af met de woorden:

 

“Innovations to Success was een dag boordevol inspiratie met concrete voorbeelden van echte bedrijven die samen de digitale transformatie vormgeven. Dat is een spannend proces. Toch laten de voorbeelden in de keynotes en break-out sessies zien dat het gewoon kan met technologie die nu al toegankelijk is. Mijn persoonlijke take-away van de dag: Alle technologie is beschikbaar en innovatie is te organiseren: It’s yours!”

 

 

 

 

Digitaal magazine

Schitterende woorden, maar als tekstschrijver hoef je daar – helaas – niet veel meer aan te doen. Gelukkig had Axians me weer uitgenodigd om een verslag van een aantal keynotes en break-out sessies te maken. Ook dit jaar werd die content gebundeld in een digitaal magazine. Klik hier en It’s yours!

 

Geen reactie's

Geef een reactie