2x in de top 5 van best gelezen verhalen voor Triodos Bank

Soms is het tof om terug te kijken. Zeker als blijkt dat twee van mijn verhalen de Top 5 van de best gelezen artikelen op de De kleur van geld van Triodos Bank hebben gehaald. Okay, ik sta dan niet op nummer 1, maar nummer 2 en 3 zijn van mijn hand. Ik moet wel bekennen dat het artikel over hoe je in drie stappen van het gas af gaat, achteraf wel wat kort door de bocht was. Gelukkig was er ruimte voor een nuancering. Het verhaal van Tessa en Tim die hun jaren dertig huis van energielabel G naar A verbouwden bleek een goede inspiratiebron voor mensen die ook verbouw- en/of verduurzaamplannen hebben. Ik ben blij en trots dat ik voor  een mooi bedrijf als Triodos Bank kan schrijven. Hopelijk  inspireren die mooie verhalen anderen om net wat bewuster te leven.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie