Vloeibaar Goud

Vloeibaar Goud

Header-Liquido-Doro-dkvg.nl-2

 

Wat hebben olijfolie en sociale verbinding met elkaar te maken? Heel veel volgens Ridder Drost. Juist nu iedereen druk is of doet, kan eten een belangrijke en verbindende factor zijn. “Ik zie het als mijn missie om te zorgen dat mensen vaker met elkaar koken, eten en genieten. Maar dan wel met pure ingrediënten. In mijn ogen is olijfolie het fundament voor elk gerecht.” Dat leerde hij in Italië waar hij ervoer hoeveel passie olijfboeren voor hun eigen product hebben. Zij spreken vaak liefdevol over hun ‘vloeibaar goud’. Die passie en ervaring heeft Drost vertaald naar zijn eigen olijfoliemerk Liquido d’Oro. Samen met Italiaanse olijfboeren ontwikkelt hij nieuwe smaken olie voor verschillende soorten gerechten. En zo kan iedereen in Nederland kennis maken met de gevarieerde olijfoliesmaken die Italië biedt.

 

Lees hier het hele verhaal op De Kleur van Geld van Triodos Bank

Geen reactie's

Geef een reactie